Поиск по базам:


raw milk quality
Arun Kilara Dairy Processing and Quality Assurance raw milk quality

Arun Kilara Dairy Pr...

Dairy Processing and Quality Assurance, Second Edition describes the p...

Подробнее...

Цена: 18362.37 RUR

Купить

Похожие товары...

Ruud Boer de From Milk By-Products to Milk Ingredients. Upgrading the Cycle raw milk quality

Ruud Boer de From Mi...

Milk is a complex substance, and a variety of constituents can be extr...

Подробнее...

Цена: 15757.84 RUR

Купить

Похожие товары...

Фонарь Olight S Mini CU Raw Brass raw milk quality

Фонарь Olight S Mini...

Фонарь Olight S Mini CU Raw Brass

Подробнее...

Цена: 4000 RUR

Купить

Похожие товары...

Фонарь Olight S Mini CU Raw Cooper raw milk quality

Фонарь Olight S Mini...

Фонарь Olight S Mini CU Raw Cooper

Подробнее...

Цена: 4000 RUR

Купить

Похожие товары...

Увлажнитель воздуха Royal Clima RAW-A300/6.0-WT raw milk quality

Увлажнитель воздуха...

Увлажнитель воздуха Royal Clima RAW-A300/6.0-WT

Подробнее...

Цена: 6870 RUR

Купить

Похожие товары...

Royal Clima RAW-A300/6.0-WT raw milk quality

Royal Clima RAW-A300...

Royal Clima RAW-A300/6.0-WT

Подробнее...

Цена: 5435 RUR

Купить

Похожие товары...

Игровая мышь SteelSeries Sensei Raw (62155) raw milk quality

Игровая мышь SteelSe...

Игровая мышь SteelSeries Sensei Raw (62155)

Подробнее...

Цена: 4980 RUR

Купить

Похожие товары...

Обложка для паспорта Printio Raw pasport raw milk quality

Обложка для паспорта...

Обложка для паспорта — материал: Полиэстер.

Подробнее...

Цена: 790 RUR

Купить

Похожие товары...

Нож Кукри 8'' Mini Raw UNP (Trekkers) raw milk quality

Нож Кукри 8'' Mini R...

Нож Кукри 8'' Mini Raw UNP (Trekkers)

Подробнее...

Цена: 9600 RUR

Купить

Похожие товары...

Мойка воздуха Royal Clima RAW-A300 / 6.0-WT raw milk quality

Мойка воздуха Royal...

Мойка воздуха Royal Clima RAW-A300 / 6.0-WT

Подробнее...

Цена: 6094 RUR

Купить

Похожие товары...

Фонарь Olight S2-CU Raw Copper raw milk quality

Фонарь Olight S2-CU...

Фонарь Olight S2-CU Raw Copper

Подробнее...

Цена: 4500 RUR

Купить

Похожие товары...

3D кружка Printio Raw cup raw milk quality

3D кружка Printio Ra...

3D кружка — цвет кружки: черная внутри.

Подробнее...

Цена: 690 RUR

Купить

Похожие товары...

Секреты RAW. Полноцветное издание. 2-е изд. raw milk quality

Секреты RAW. Полноцв...

Новое издание популярной книги известного российского фотографа Алекса...

Подробнее...

Цена: 140 RUR

Купить

Похожие товары...

Rouge Bunny Rouge Raw Garden Палетка теней для век Raw Garden Палетка теней для век raw milk quality

Rouge Bunny Rouge Ra...

Легендарная роскошная текстура теней для век Rouge Bunny Rouge воплоще...

Подробнее...

Цена: 3360 RUR

Купить

Похожие товары...

Люстра Markslojd Raw ML_106599 raw milk quality

Люстра Markslojd Raw...

Интернет-магазин Lampart предлагает Вашему вниманию выгодное предложен...

Подробнее...

Цена: 5258 RUR

Купить

Похожие товары...

Бра Markslojd Raw ML_106987 raw milk quality

Бра Markslojd Raw ML...

Интернет-магазин Lampart предлагает Вашему вниманию выгодное предложен...

Подробнее...

Цена: 3699 RUR

Купить

Похожие товары...

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

Для информации:

Dairy Processing and Quality Assurance, Second Edition describes the processing and manufacturing stages of market milk and major dairy products, from the receipt of raw materials to the packaging of the products, including the quality assurance aspects. The book begins with an overview of the dairy industry, dairy production and consumption trends. Next are discussions related to chemical, physical and functional properties of milk; microbiological considerations involved in milk processing; regulatory compliance; transportation to processing plants; and the ingredients used in manufacture of dairy products. The main section of the book is dedicated to processing and production of fluid milk products; cultured milk including yogurt; butter and spreads; cheese; evaporated and condensed milk; dry milks; whey and whey products; ice cream and frozen desserts; chilled dairy desserts; nutrition and health; sensory evaluation; new product development strategies; packaging systems; non-thermal preservation technologies; safety and quality management systems; and dairy laboratory analytical techniques. This fully revised and updated edition highlights the developments which have taken place in the dairy industry since 2008. The book notably includes: New regulatory developments The latest market trends New processing developments, particularly with regard to yogurt and cheese products Functional aspects of probiotics, prebiotics and synbiotics A new chapter on the sensory evaluation of dairy products Intended for professionals in the dairy industry, Dairy Processing and Quality Assurance, Second Edition, will also appeal to researchers, educators and students of dairy science for its contemporary information and experience-based applications.